URLs restricted by robots.txt

Damn…my site 4 direct download error in URLs restricted by robots.txt some body help me to fix
URLs restricted by robots.txt for my site.
why this error..??

i need help to fix this please comments ini this site..

thanks for your help🙂

sial….kenapa 4 direct download gwa error di URLs restricted by robots.txt adakah seseorang yang bisa membantu gwa mengatasi error tersebut.. ? gwa bener2 sangat membutuhkannya buat mengatasi error ini. coz ini sangat bersangkutan sama search engine google..bisa bisa SEO gwa ga ada sama sekali…please help me to fix URLs restricted by robots.txt

comments di sini untuk membantu gwa mengatasi error teresebut dan gwa sangat berterima kasih atas perhatian dan masukan dari teman teman sekalian…

thanks…

2 Responses to “URLs restricted by robots.txt”

  1. Anonymous Says:

    Ini bukan lo yang bikin?
    ————————–
    User-agent: *
    Disallow: /search
    ————————–

    tinggal apus aja kok bingung???

  2. noufalz Says:

    nah itu dah ada penyeleseain nya..baru gw mo jawab begitu😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: